Bir tavuğu kızartmak, bir seferde birkaç büyük bifteği kızartmak veya yaklaşık altı adet 12 inçlik şiş sığdırmak için yeterince büyük. Ancak dört kişilik bir aile için et ve sebze yapıyorsanız, partiler halinde yemek yapacaksınız. Uygulamada, bu o kadar da kötü değil. Etlerin çoğu zaten piştikten sonra dinlenmeye ihtiyaç duyar, bu da size sebzelerinizi yapmanız için zaman verir. Testlerime göre Mini Big Green Egg mükemmel ısı kontrolüne sahip ve daha büyük versiyon gibi son derece yakıt tasarruflu.
Yapabilirsiniz MiniMax’ı burada satan yerel bir mağaza bulun.
Cihazlarınızı Şarj Etmek İçin En İyi Izgara
FirePit+, çıkarılabilir ayakları, hibachi tarzı bir ızgarası ve bir kül kutusu olan şık, taşınabilir bir ağ kutusudur. Hava akışını hassas bir şekilde kontrol etmek için Bluetooth uyumlu bir uygulama kullanır ve bu da pişirme sıcaklığınızı kontrol eder. Daha fazla ayrıntı için meslektaşım Adrienne So’nun orijinal modelle ilgili tam incelemesini okuduğunuzdan emin olun, ancak özellikle nasıl ızgara yaptığını görmek için yola çıktım ve cevap: çok iyi.
FirePit’i ızgara olarak kullanmanın ana dezavantajı boyutudur. Dört kişilik yemek pişirmek için yeterince büyük ama uzun ve dar, bu da bazı şeyleri garip kılıyor (size tavsiye ederim. yapma bütün bir tavuk deneyin). En çok kebap ve benzerlerini ızgara yapmak için uygundur. “Çubukta yemek” düşünün.
Belki de FirePit ile ilgili en iyi şey, yemek bittiğinde yakıt rafını indirip onu bir ateş çukuruna çevirebilmenizdir. Ve elbette cihazlarınızı şarj edebilir, ancak ateşin etrafında oturup telefonunuzu şarj etmenin belli belirsiz kutsal olmayan bir yanı vardır.
Test Yöntemleri
Şartlar ızgara Ve Barbekü genellikle birbirinin yerine kullanılır, bu iyidir, ancak ateşte pişirme konusunda ciddiyseniz, ayrımı öğrenmek isteyeceksiniz. Izgara genellikle doğrudan yüksek ısıda pişirme anlamına gelirken, barbekü tipik olarak dolaylı ısıda daha uzun süre pişirme anlamına gelir: Biftek ızgara yaparsınız. Kaburga pişiriyorsun.
Biftek ve somondan mısır ve hatta lahanaya kadar her şeyi ızgara yaparak test etmek için her iki yöntemi de kullandım. (Bu ızgara lahana tarifi, bir ızgarayı temizlemenin ne kadar zor olduğunu test etmek için başvuracağım. Lezzetli ama inanılmaz derecede dağınık.)
Kömür seçenekleri için ayrıca pirzola, domuz eti ve döş içtim. Sigara içmeyi planlıyorsanız, bir tür termometre sistemine yatırım yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Evde SmartFire’ı seviyorum Barbekü denetleyicisi (375 $ AUD). Izgaranıza uygun adaptörlere sahiptir ve bir sıcaklık probu ve üç gıda probu sunar. Bluetooth ve Wi-Fi desteği vardır, böylece aşçınızı her yerden takip edebilirsiniz. Hatta her şey için kullanışlı bir saklama kutusu bile var.
Bununla birlikte, yola çıktığımda çoğu zaman Weber’inkini alıyorum. Smart Hub’ı Bağlayın (100 ABD Doları). SmartFire kadar sofistike değil ama daha taşınabilir ve genellikle küçük ızgaralarda ihtiyacım olan tek şey iki prob. Ayrıca güvendiğim biri olmadan asla yemek yapmam Termopen Bir (100 Dolar).
Propan Şişelerini Kullanmayı Durdurun
Her yerde bulunan tek kullanımlık yeşil propan şişesi uygundur, ancak çok büyük bir kirlilik kaynağıdır. Pek çok yargı alanında onları çöpe atmak yasa dışıdır, ancak her yıl bunlardan kaçının çöplüklere gittiği düşünülürse, bu pek çok insanı durdurmuyor gibi görünüyor. O kişi olma.
Bunun yerine, bu 11 kiloluk yeniden doldurulabilir propan tankını kullanıyorum (amazon, 80 dolar). Açık havada hem ocakta hem de ızgarada yemek pişirmek, günde üç öğün, 11 kiloluk bir tank bana yaklaşık iki hafta yetiyor. Yerini aldığı dört ila altı 1 poundluk şişelerden daha fazla taşıması zor olmayacak kadar küçük ve hafif.
ayrıca satın alabilirsin bir adaptör (15 $) Daha küçük bidonlarınızı yeniden doldurmak için, ancak valfi kolayca aşırı doldurabileceğiniz veya kırabileceğiniz için, nerede yaşadığınıza ve sağduyu seviyenize bağlı olarak bu yasal veya tavsiye edilmeyebilir. Kaliforniya’da yaşıyorsanız, 1 kiloluk bidonları ücretsiz yeniden doldurma karşılığında getirebilir veya boş bidonları dolu olanlarla değiştirebilirsiniz.
Bir yanıt bırakın